Kølstrup kirke

Kølstrup Kirke er et dejligt sted. her er der Dejligt at være, for både børn og voksne. derfor er det også en stor turistattraktion i Danmark. Det kan godt være at du ikke tror på, men faktisk havde vi over tyve tusinde, besøgende sidste år. Det er altså en stigning på 10%, fra året før. vi er i hvert fald rigtig glade for det i bestyrelsen, Vi går helt sikkert efter endnu en stigning i år.

Hvis du skulle have lyst til at komme til Kølstrup Kirke,  Ja så ligger det formentlig ikke så langt fra hvor du bor. Kølstrup Kirke nemlig i midten af Odense. det vil altså sige at det også ligger i midten af Danmark, naturligvis skal du se vores kirke.

vores kirke blev oprindeligt bygget af en meget kendt designer. Det var tilbage i 1800 tallet, at kirken blev opført. Siden da er der dog blevet renoveret en masse. heldigvis for det, for kirken er virkelig blevet flot. dvs at det har fået nyt tag, ny dør, og en masse lækre ting inden for. tag bare et kig på vores bænke i kirken, som er nogle af de flotteste i hele Danmark.

hvis du vil vide mere om munkene i kirken, så Klik på linket her.